Waar was ik?

Als je hier op mijn website kijkt dan lijkt het net of Sterstijl fotografie niet meer bestaat of geen werk meer heeft. Beiden gevallen gelukkig niet waar. Ik verzaak gewoon. Naast Sterstijl fotografie werk ik 4 dagen op een voorschool en besteed ik de overige dagen aan mijn gezin, Sterstijl en vrije tijd. Dit is soms moeilijk in balans te houden en probeer ik zo efficiĆ«nt mogelijk te werken. Ik probeer wel mijn Instagram account nu bij te houden maar om het hier ook te doen kost mij gewoon te veel tijd. Nu ga ik proberen eens per maand wat foto’s te posten met wat ik in die maand heb gedaan.

En daar begin ik nu mee. De maand oktober is bijna voorbij dus hierbij mijn maand oktober in vogelvlucht.

Deze maand begon met een shoot voor A la Sascha haar nieuwe boek. De cover moest geschoten worden en op Facebook mochten de volgen mee beslissen over de cover. Welke het uiteindelijk is geworden verklap ik niet maar de foto kan ik wel showen. In januari gaan we verder met het boek. We gaan 2 volle dagen aan de slag omdat het een mega dik boek wordt met veel foto’s. Ik heb er nu al zin in.

Met Hoooked ben ik in september op locatie geweest deze foto’s zal ik later posten. En deze maand hebben ze diverse projecten opgestuurd zodat ik mee aan de slag kon. Hier een kleine impressie.

 

F a c e b o o k
P i n t e r e s t