Alweer 2019!

Nog de allerbeste wensen voor 2019! Zo leuk he het voornemen dat ik had om iedere maand iets te posten nou dat laat ik maar los. De maanden gaan gewoon te snel en ik heb maar 1 voornemen voor 2019 en dat is meer water drinken, hahaha.

Dit jaar komen een paar leuke projecten aan. Het boek vol met sjaals van Sascha gaan we in januari schieten. We gaan een dag de Jordaan in en ook nog een dag de studio in, het wordt echt een mega dik boek. In maart ga ik met Jessica van Forest friends op Instagram het tweede deel van haar boek schieten. Zij maakt zelf haaknaalden en verft zelf haar wol. Dit wordt ook een prachtig boek met een sfeer van eenvoud. En dan hoop ik in april voor de derde keer naar Corine te mogen, deze keer niet voor haar huis maar voor haar zelf. Voor de rest mag ik hier nog niks over zeggen. Corine? Wie is Corine hoor ik je zeggen. Ik zal hieronder wat foto’s laten zien van haar huis.

De eerste keer dat ik bij Corine was heb ik voor Saskia Laan een deel van haar boek hier geschoten. En dit voorjaar mocht ik Corine haar huis fotograferen voor een Zuid Afrikaans magazine, Ideas Magazine. Dat was zo gaaf, ik sta gewoon in een Zuid Afrikaans magazine!!! Gewoon? Helemaal niet gewoon! Gewoon heel gaaf!

 

F a c e b o o k
P i n t e r e s t