Fotoreportage van een stilleven deel 1

Soms kan iets raar lopen. Ik had besloten om alleen nog op locatie te gaan werken, buiten of mijn studio een dag ergens opbouwen (de pop-up studio). Mijn spullen zouden in een opslag gaan en wanneer nodig kon ik ze ophalen. Het gevolg was nu al dat mijn kantoortje thuis vol lag met statieven, softboxen, achtergronden en ander materiaal. Ik breng de spullen morgen echt naar de opslag, echt! Uhmmm, echt niet. Ik deed het niet en ik doe het niet. Dit is echt niet handig!

Een tijd geleden bood een vriend een kleine maar geschikte ruimte naast zijn kantoor aan om daar een studiootje op te bouwen. Dat aanbod heb ik van de week aangenomen en mijn spullen gaan daar naar toe. Met het gevolg dat ik nu gewoon weer een studiootje heb!

Ik ga alleen niet meer zoals voorheen iedere zondag de studio in. Ik zal een paar keer per jaar een ministoot dag doen of een idee uitwerken en dat in een vorm aanbieden. Ook zal ik niet alle aanvragen meer doen, alleen wat ik leuk vind of een uitdaging in zie. Dus geen gezinnen meer op wit met jeans, geen grote groepen kinderen, geen babytjes in mandjes maar wel een mooie setting, babys en kinderenĀ in een pure vorm, sprekende foto’s, mooi zwart/wit of juist een mooie kleursetting.

Het laatste heb ik van de week uitgewerkt. Een idee waar ik al een tijdje meeliep, een schilderij als achtergrond met kinderen in kleding in dezelfde tinten gekleed in veel laagjes. Dit is de eerste serie. Wil je dit ook? Dat kan mail dan naar info@sterstijl.nl

F a c e b o o k
P i n t e r e s t